ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμναστήρια: Σκέφτεται γρηγορότερο άνοιγμα η κυβέρνηση

Το πρόωρο άνοιγμα στα γυμναστήρια αλλά και τους κινηματογράφους σκέφτεται η κυβέρνηση, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να επιστρέψουν στη φυσιολογική καθημερινότητα τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυβερνώντες σκέφτονται να κινηθούν με το ίδιο σκεπτικό, όπως με την εστίαση, το άνοιγμα της οποίας είναι προοίμιο της επανέναρξης της τουριστικής κίνησης. Αυτό αποτελεί σίγουρα ένα...
Γυμναστήρια: Σκέφτεται γρηγορότερο άνοιγμα η κυβέρνηση

Το πρόωρο άνοιγμα στα γυμναστήρια αλλά και τους κινηματογράφους σκέφτεται η κυβέρνηση, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να επιστρέψουν στη φυσιολογική καθημερινότητα τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυβερνώντες σκέφτονται να κινηθούν με το ίδιο σκεπτικό, όπως με την εστίαση, το άνοιγμα της οποίας είναι προοίμιο της επανέναρξης της τουριστικής κίνησης.

Αυτό αποτελεί σίγουρα ένα πολύ μεγάλο τεστ, όσον αφορά την προσπάθειά της κυβέρνησης, για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Ελεύθερες οι μετακινήσεις στα νησιά από Δευτέρα – Όσα ισχύουν για μάσκα και καμπίνες!

Στο πλαίσιο αυτό το Μέγαρο Μαξίμου, έχεις ζητήσει από την Επιτροπή Επιδημιολόγων υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα, να βρουν έναν ασφαλή τρόπο προκειμένου να αρχίσουν να λειτουργούν ξανά τα γυμναστήρια, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μάλιστα κυβερνητικά στελέχη αφήνουν να εννοηθεί πως αυτό μπορεί να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, εφόσον συμφωνήσουν οι ειδικοί. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζεται και το άνοιγμα των κινηματογράφων, αλλά και των χώρων τέλεσης γάμων και δεξιώσεων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γυμναστήρια: Σκέφτεται γρηγορότερο άνοιγμα η κυβέρνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.