ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρανος για 38χρονο ασθενή με σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα

Ποσό που μπορεί να ξεπερνά τις €58.000 χρειάζεται ο Γιώργος Αντωνόπουλος
Έρανος για 38χρονο ασθενή με σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα

Γιώργος Αντωνόπουλος: Χρειάζεται ποσό που μπορεί να ξεπερνά τις €58.000.

Σκοπός του κατοίκου της Αττικής είναι να μεταβεί στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε απαιτητική νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος από τις αρχές του έτους με ένα βαρύτατο και περίπλοκο πρόβλημα υγείας που σε πρώτη φάση τού έχει προκαλέσει μερική τύφλωση.

Υπέβαλε πρόσφατα το σχετικό αίτημα στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο (ΑΥΣ) του ΕΟΠΥΥ, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

Ο 38χρονος συνεχίζει να εργάζεται ως αποθηκάριος για τον βιοπορισμό του, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εργασία του.

Η έκκλησή του είναι επείγουσα και δραματική, επομένως ο Γιώργος Αντωνόπουλος χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το ταξίδι του στη Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς.

Η γνωμάτευση του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», κ. Δαμιανού Σακκά για το πρόβλημα: «Ο έλεγχος με μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου την 26-3-2019 έδειξε μια εκτεταμένη, πολυλοβωτή, συμπαγή βλάβη διαστάσεων 7,2 επί 5 επί 5,2 που καταλαμβάνει μεγάλο τμήμα της δεξιάς πλάγιας κοιλίας, κυρίως στο ινιακό κέρας.

Η μαγνητική αγγειογραφία εγκεφάλου την 5-4-2019 έδειξε ότι η βλάβη λαμβάνει εκτενή αρτηριακή αγγείωση από υπεράριθμους κλάδους κατά το οπίσθιο τμήμα της μέσης εγκεφαλικής αρητρίας καθώς και κατά το ανώτερο τμήμα αυτής.

Η ψηφιακή αγγειογραφία την 2-7-2019 έδειξε ότι ο αγγειοβριθής αυτός όγκος αιματώνεται από την δεξιά περιμεσολόβιο, την οπίσθια χοριοειδή και από τελικούς κλάδους της δεξιάς οπίσθιας εγκεφαλικής αρτηρίας».

TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ

ΔIKAIOYXOΣ ANTΩNOΠOYΛOΣ ΓEΩPΓIOΣ TOY NIKOΛAOY.

GR1101721460005146085527633

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρανος για 38χρονο ασθενή με σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.