ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γώγος: Με μάσκες και μέτρα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο

Ξανά τα ίδια από Γώγο: Μέτρα και μάσκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που όμως όπως λένε οι επιστήμονες θα αργήσει να παρασκευαστεί. «Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πιστή τήρηση των μέτρων είναι το κλειδί», είπε ο Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος -Λοιμωξιολόγος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ταξιδιώτες...
Γώγος: Με μάσκες και μέτρα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο

Ξανά τα ίδια από Γώγο: Μέτρα και μάσκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που όμως όπως λένε οι επιστήμονες θα αργήσει να παρασκευαστεί.

«Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πιστή τήρηση των μέτρων είναι το κλειδί», είπε ο Χαράλαμπος Γώγος, Παθολόγος -Λοιμωξιολόγος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ταξιδιώτες που έρχονται από τα παραθεριστικά κέντρα στα αστικά κέντρα, μεταφέρουν τον ιό στις πόλεις.

Ο Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος τόνισε πως η χρήση μάσκας και τα μέτρα μη διάδοσης του κορονοϊού θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί κάποιο εμβόλιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γώγος: Με μάσκες και μέτρα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.