ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γοργοπόταμος: Μιλά ο τελευταίος εν ζωή αντάρτης του Βελουχιώτη (vid)

Γοργοπόταμος, τη νύχτα της 25ης προς 26η Νοεμβρίου 1942. Εκατόν σαράντα αντάρτες του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ με 12 Βρετανούς κομάντος έφεραν εις πέρας μία από τις μεγαλύτερες πράξεις δολιοφθοράς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που προκάλεσε τον θαυμασμό όλης της κατεχόμενης Ευρώπης. Ο καπετάν Διάκος, ο τελευταίος εν ζωή αντάρτης του Άρη Βελουχιώτη, αποκαλύπτει...
Γοργοπόταμος: Μιλά ο τελευταίος εν ζωή αντάρτης του Βελουχιώτη (vid)

Γοργοπόταμος, τη νύχτα της 25ης προς 26η Νοεμβρίου 1942. Εκατόν σαράντα αντάρτες του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ με 12 Βρετανούς κομάντος έφεραν εις πέρας μία από τις μεγαλύτερες πράξεις δολιοφθοράς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που προκάλεσε τον θαυμασμό όλης της κατεχόμενης Ευρώπης.

Ο καπετάν Διάκος, ο τελευταίος εν ζωή αντάρτης του Άρη Βελουχιώτη, αποκαλύπτει στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Γιάννη Φασουλά το παρασκήνιο του κορυφαίου σαμποτάζ της Eθνικής αντίστασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γοργοπόταμος: Μιλά ο τελευταίος εν ζωή αντάρτης του Βελουχιώτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.