ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γροθιά στο στομάχι τα λόγια του ιερέα, πατέρα της 14χρονης: «Μπορεί το παιδί μας να μην ήταν όμορφο αλλά…»

Ιερέας: Ο πατέρας της 14χρονης που έχασε τη ζωή της αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τη συγκατάθεσή του.

ιερέας
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο πατέρας της 14χρονης που έχασε τη ζωή της μετά την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο της 14χρονης Γωγούς η οποία έχασε τη ζωή της από σηπτικό σοκ, το οποίο προκλήθηκε από πολυοργανική ανεπάρκεια, μετά από επέμβαση που έκανε για τοποθέτηση γαστρικού δακτύλου.

Μάλιστα, μία ημέρα μετά την κηδεία της κόρης του, ο πατέρας της συγκίνησε με τις αναφορές του, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του γιατρού που ανέλαβε την επέμβαση.

«Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό», ήταν αρχικά τα λόγια του. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το παιδί του δεν είχε παθολογικά προβλήματα.

«Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που τη χειρούργησε, σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος», ήταν τα λόγια του στην εκπομπή «T Live».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αννίτα Πάνια: Συνέλαβαν συνεργάτη της για καλλιέργεια κάνναβης

Αριθμός ρεκόρ: Πόσοι Έλληνες έκαναν αίτηση για να γίνουν αστροναύτες

Πιέρ Ηλιούδη σε ευχαριστούμε

Exit mobile version