ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΣΑΠ: Αλλαγές στα δρομολόγια μετά τον εκτροχιασμό βαγονιού (vid)

ΗΣΑΠ: Από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία προς Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, εξαιτίας εκτροχιασμού τρένου (πρώτο βαγόνι) που σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ, στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου. Ο εκτροχιασμός του συρμού έγινε γύρω στις 11 η ώρα χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και προκάλεσε τον πανικό αλλά και την ταλαιπωρία...
ΗΣΑΠ: Αλλαγές στα δρομολόγια μετά τον εκτροχιασμό βαγονιού (vid)

ΗΣΑΠ: Από Κηφισιά μέχρι Ειρήνη και από Νέα Ιωνία προς Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, εξαιτίας εκτροχιασμού τρένου (πρώτο βαγόνι) που σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ, στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου.

Ο εκτροχιασμός του συρμού έγινε γύρω στις 11 η ώρα χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και προκάλεσε τον πανικό αλλά και την ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες.

Παρόλα αυτά, υπήρξε αίσιο τέλος από τη στιγμή που κανείς από τους επιβάτες δεν εγκλωβίστηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΗΣΑΠ: Αλλαγές στα δρομολόγια μετά τον εκτροχιασμό βαγονιού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.