ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλυμνος: Πόρισμα ανατρέπει τα δεδομένα για το θάνατο του φοιτητή

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του φοιτητή σοκάρει με νέο πόρισμα

Συντάκτης: Σία Ανδρικάκη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για εγκληματική ενέργεια, έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου,αφού αποκλείει ο θάνατος του να προήλθε από κακώσεις από την πτώση.

Από την πλευρά του ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του φοιτητή σόκαρε με το πόρισμα του το οποίο αναφέρει πως ο θάνατος του άτυχου νέου ήταν βίαιος και ασφυκτικός.

«Αποκλείεται ο θάνατος να συνδεθεί με κακώσεις λόγω πτώσης οποιασδήποτε μορφής. Θα πρέπει οι ανακριτικές αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες γιατί άποψη μου είναι ότι έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία. Αν είχε πτώση θα έπρεπε να διαπιστωθούν και εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, με το δικηγόρο της οικογένειας Γιάννη Γλύκα να προσθέτει πως πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια υπογραμμίζοντας:

«Πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια. Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση είναι εντελώς λάθος. Η δεύτερη μας δικαιώνει γιατί έχει διαφορετικά ευρήματα και η Τρίτη μας δικαιώνει πάλι, ότι δεν πρόκειται περί πτώσης».

Τέλος να σημειωθεί πως η οικογένεια του φοιτητή, θα προχωρήσει σε μηνύσεις στον πρώτο ιατροδικαστή αφού θεωρούν πως έγιναν παραλείψεις και λάθη στην εξέταση.

«Ο πρώτος ιατροδικαστής θα μηνυθεί επειδή έπαιξε σημαντικό ρόλο, αρνητικό βέβαια και χάθηκαν και πάρα πολλά στοιχεία. Και δεν είδα πουθενά να βοηθήσει στην πορεία» ανέφερε ο θείος του φοιτητή, Γιάννη Παπαρουσάκη.

 

Exit mobile version