ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Ούτε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο
Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο

Ούτε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Παρά τα όσα είχε πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ περί διαγραφής του βουλευτή του που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών κόντρα στους ΑΝΕΛ, τελικά με ένα tweet έδωσε και άλλη παράταση στο σίριαλ Παπαχριστόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

«Την διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }».

Ωστόσο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο που είχε πει πως θα διέγραφε από την περασμένη Δευτέρα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, διέψευσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ.Βούτσης είπε «δεν είμαστε ανθρωποφάγοι με τους πολιτικούς αρχηγούς. Βεβαίως και θα μιλήσει».
Σήμερα όμως ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε στο tweet που ανέβασε ότι ο λόγος της νέας παράτασης στη διαγραφή του Παπαχριστόπουλου είναι ότι δεν θα τον αφήσουν να μιλήσει.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: Πρώτα θα τα πω στη Βουλή & μετά θα διαγράψω τον Παπαχριστόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.