ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμανλής: «Αποβράσματα όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ» (vid)

Καραμανλής: Ο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στο φαινόμενο της επιβίβασης δίχως εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Καραμανλής: «Αποβράσματα όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ» (vid)

Καραμανλής: Ο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στο φαινόμενο της επιβίβασης δίχως εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Χρησιμοποίησε τη λέξη «αποβράσματα» για να χαρακτηρίσει όσους το κάνουν, τονίζοντας: «Πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας, όποιος πολίτης μπαίνει στο Μετρό χωρίς εισιτήριο».

Μάλιστα, προανήγγειλε ότι το υπουργείο θα οργανώσει καμπάνια για να περιοριστούν τα φαινόμενα των πολιτών που χρησιμοποιούν τα Μέσα χωρίς εισιτήριο.
«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες.

Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό», ήταν τα λόγια του Κώστα Καραμανλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

«Ναι θα υπάρξει έλεγχος. Πληροφοριακά το πρόβλημα ήταν πολύ πιο έντονο πριν από λίγο καιρό. Έχει μειωθεί αρκετά ο χρόνος που κλείνει η μπάρα. Εδώ πέρα όμως είναι και το ζήτημα του ελέγχου από την αστυνομία και τους υπαλλήλους της ΣΤΑΣΥ. Μάλιστα σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, να υπάρξει μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους “τζαμπατζήδες”. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω. Το ζήτημα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη, πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τζάμπα στο Μετρό. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ένα από τα καλά που έχει κάνει είναι να μειώσει τους λεγόμενους “τζαμπατζήδες” γιατί παλιά δεν υπήρχε κανένας έλεγχος. Έχουμε όμως πολύ έντονο πρόβλημα στα λεωφορεία που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας ως πολίτες και η πολιτεία να επιβάλει τον νόμο».

Διαβάστε επίσης:

Έλλη Στάη: Τέλος από το Open TV η γνωστή παρουσιάστρια

GNTM: Αυτή θα σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραμανλής: «Αποβράσματα όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στα ΜΜΜ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.