ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κασιδιάρης: Kάνει εκπομπή από την φυλακή – Έλεγχος στο κελί του (vid)

O Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να βρίσκεται στις φυλακές του Δομοκού αλλά έχει έντονη παρουσία στο YouTube αλλά και στο Twitter.
Κασιδιάρης: Kάνει εκπομπή από την φυλακή – Έλεγχος στο κελί του (vid)

O Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να βρίσκεται στις φυλακές του Δομοκού αλλά έχει έντονη παρουσία στο YouTube αλλά και στο Twitter.

Στις φυλακές Δομοκού, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παρόλα αυτά είναι αρκετά δραστήριος όσον αφορά τις εξελίξεις, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter και το YouTube.

Το πρώην στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος ανεβάζει αρκετά συχνά στον λογαριασμό του στο YouTube ηχητικά μηνύματα, στα οποία σχολιάζει αρκετά θέματα.

Όπως για παράδειγμα το περιστατικό με τον Νότη Σφακιανάκη και τον ανασχηματισμό.

Τα βίντεο αυτά ποστάρονται στον λογαριασμό που έχει ο Κασιδιάρης στο Twitter, στον οποίο ανεβαίνουν κι άλλες αναρτήσεις, όπως αυτή για τα Φώτα αλλά κι αυτή για την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Οι κινήσεις αυτές είχαν σαν συνέπεια, οι υπεύθυνοι των φυλακών, να προχωρήσουν σε έρευνα στο κελί του. Ωστόσο δεν βρέθηκε κάτι σχετικό.

Τα ηχητικά γίνονται μέσω του καρτοτηλεφώνου που υπάρχει στις φυλακές. Έπειτα κάποιος τρίτος τα «ανεβάζει» στο YouTube,  σε ότι έχει να κάνει με τις αναρτήσεις.

Λόνι Γουίλισον: Από τις πασαρέλες… άστεγη στους δρόμους (vids)

Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών – Αποκαλύπτεται το μυστικό της Δρόσως

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κασιδιάρης: Kάνει εκπομπή από την φυλακή – Έλεγχος στο κελί του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.