ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία: Βιασμός στρατιωτικού με εντολή του λοχαγού (video)

Καταγγελία ήρθε στην δημοσιότητα για υπόθεση βιασμού φαντάρου πριν 11 χρόνια σε κέντρο εκπαίδευσης.
Καταγγελία: Βιασμός στρατιωτικού με εντολή του λοχαγού (video)

Καταγγελία ήρθε στην δημοσιότητα για υπόθεση βιασμού φαντάρου πριν 11 χρόνια σε κέντρο εκπαίδευσης.

Μια σοκαριστική καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. ο 32χρονος καταγγέλλει πως το 2009, έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε στρατόπεδο.

Μάλιστα κατέθεσε μήνυση, εναντίον έξι ατόμων στο Στρατοδικείο Αθηνών. Το περιστατικό σύμφωνα με τον ίδιο σημειώθηκε στο 2009, στο κέντρο εκπαίδευσης, που κλήθηκε, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Το άτομο που έκανε την καταγγελία, ισχυρίζεται πως οδηγήθηκε αρχικά στο ιατρείο. Στην συνέχεια με εντολή ενός λοχαγού, τρεις στρατιώτες τον ακινητοποίησαν.

Ενώ ένας από αυτούς τον βίασε, ενώ υπήρχαν δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού. Με την μήνυση του, ο 32χρονος ζητά να βρεθούν οι υπαίτιοι και να λογοδοτήσουν στην στρατιωτική δικαιοσύνη.

Ο μηνυτής μίλησε για το όλο σκηνικό στην κάμερα της ΕΡΤ3. Όπως τόνισε ο συγκεκριμένος αξιωματικός, έδωσε αυτή την εντολή γιατί ο ίδιος τον είχε βρίσει.

Χαρακτηριστικά τόνισε: Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου».

Εκεί φαίνεται αρχικά να τον νάρκωσαν και στην συνέχεια να ακολούθησε η κακοποίηση. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση σύμφωνα με τον ίδιο, θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που τον βοήθησε τότε, μαζί με δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμβόλιο: Απολύσεις εργαζομένων που αρνούνται να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Το πλάνο για την προετοιμασία – «Κλείδωσαν» ημερομηνία και τοποθεσία

Survivor spoiler αποχώρηση 9/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία: Βιασμός στρατιωτικού με εντολή του λοχαγού (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.