×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρωίδα πυροσβέστης: «Υποχρέωση όλων να σωθούν δάση, ζώα και περιουσίες ανθρώπων» (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Ηρωίδα πυροσβέστης: «Υποχρέωση όλων να σωθούν δάση, ζώα και περιουσίες ανθρώπων» (vid)


Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες με τη γυναίκα που ενσάρκωσε την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ανάβυσσο το πρωί της Τετάρτης (9/9).

Στις εικόνες που αιχμαλώτισε ο φακός του πολυβραβευμένου Άρη Μεσσήνη, η γυναίκα εμφανίζεται να δίνει μάχη με τις φλόγες περιτριγυρισμένη από πυκνούς καπνούς. Ο λόγος για την Κατερίνα Ιωαννίδου, εποχική υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού.

«Υποχρέωση όλων μας είναι η μάχη για να σώσεις τον φυσικό σου πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων και τα ζώα. Δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι πέραν από το ότι ορμάω και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά η γυναίκα πυροσβέστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλλία: Στέλνει στρατό στο Μάλι η Ελλάδα για την βοήθεια του Μακρόν;

Και η Κατερίνα Ιωαννίδου συνέχισε λέγοντας: «Στο μισό μέτρο μπροστά μας δεν βλέπαμε τίποτα. Όταν λέμε τίποτα, τίποτα. σχεδόν μας έγλυφαν οι φλόγες. Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό, παρότι υπήρξαν δύο πολύ έντονες στιγμές που εγκλωβιστήκαμε. Μας κύκλωσε η φωτιά και όμως δεν φοβήθηκα ούτε κι εκεί, γιατί ήξερα οτι δεν θα με άφηναν οι συνάδελφοί μου. Όπως δεν θα τους άφηνα και κι εγώ».

Κατερίνα Ιωαννίδου: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ