ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεραμέως: «Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή των παιδιών»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε η Νίκη Κεραμέως, που μίλησε για τον άνοιγμα των σχολείων και τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως προβλέπεται μία απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 1,5 μέτρου, ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές, ενώ κάθε τάξη θα έχει 15 μαθητές, ενώ τα διαλείμματα θα είναι διαφορετικά. «Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στον...
Κεραμέως: «Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή των παιδιών»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε η Νίκη Κεραμέως, που μίλησε για τον άνοιγμα των σχολείων και τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως προβλέπεται μία απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 1,5 μέτρου, ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές, ενώ κάθε τάξη θα έχει 15 μαθητές, ενώ τα διαλείμματα θα είναι διαφορετικά.

«Τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν στον φυσικό τους χωρο» τόνισε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις σε 250.000 δικαιούχους

Από την άλλη, ο καθηγητής Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας ανέφερε ότι είναι η καλύτερη εποχή για να ανοίξουν τα σχολεία, λόγω της θερμοκρασίας.

Παράλληλα ο ΕΟΔΥ τις δύο πρώτες ώρες της πρώτης και δεύτερης ημέρας λειτουργίας των σχολείων θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση των μαθητών για τους κανόνες υγιεινής, δίνοντας έμφαση στην απόσταση και την υγιεινή των χεριών και στην χρήση της μάσκας ως προαιρετικού, συμπληρωματικού μέτρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κεραμέως: «Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή των παιδιών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.