ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακό πρόβλημα ΤΩΡΑ: Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Κυκλοφοριακό π΄ροβηλαμ στις μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου, με την Εθνική οδό και την παραλιακή να έχουν παραλύσει
Κυκλοφοριακό πρόβλημα ΤΩΡΑ: Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα καταγράφεται την Πέμπτη (18/11) που προκλήθηκε από την 24ωρη απεργία ΜΜΜ.

Η απεργία σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό και οι στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα σε κάθε μεγάλη οδική αρτηρία της Αθήνας.

Από νωρίς το πρωί, η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου γίνεται με βήμα σημειωτόν.

Παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη (18/11) δεν ίσχυε ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση στους δρόμους είναι απερίγραπτη.

Τεράστια υπομονή χρειάζονται όσοι κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου. Επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας επικρατεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα: Από το κέντρο μέχρι την παραλιακή

Χάος και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται από το ύψος των Αμπελοκήπων και του Φάρου στο ύψος του Ψυχικού.

Μέχρι και τη συμβολή της λεωφόρου με την Αλεξάνδρας, τμηματικά, στο καθοδικό ρεύμα σημειώνονται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις.

Κυκλοφοριακό πρόβλημα υπάρχει και στις οδούς στη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Μεσογείων, την Αλεξάνδρας, την Κατεχάκη (στο ρεύμα προς Ηλιούπολη), καθώς και την Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα.

Στα παραλιακό μέτωπο, κομφούζιο επικρατεί και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος του Ελληνικού. Παράλληλα έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα ουρά χιλιομέτρων στη λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυκλοφοριακό πρόβλημα ΤΩΡΑ: Πού έχει κίνηση στους δρόμους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.