ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 62χρονος περίμενε 8 ώρες σε φορείο και πέθανε εκτός ΜΕΘ

O δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς κατήγγειλε το περιστατικό του ξαδέρφου του ο οποίος κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εκτός της ΜΕΘ.
Κορονοϊός: 62χρονος περίμενε 8 ώρες σε φορείο και πέθανε εκτός ΜΕΘ

Κορονοϊός: Γνωστή έγινε μία ακόμη τραγική ιστορία συμπολίτη μας ο οποίος πέθανε μέσα στο νοσοκομείο εκτός της εντατικής ΜΕΘ λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία της χώρας.

Την ώρα που έχουν γίνει καταγγελίες για ύπαρξη «VIP MEΘ», συνάνθρωποί μας πεθαίνουν αβοήθητοι μέσα στα νοσοκομεία εκτός της εντατικής θεραπείας που χρειάζονται λόγω των άσχημων συνθηκών που επικρατούν στα νοσοκομεία και που επιφέρει ο Κορονοϊός.

Ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος», και έκανε τη δική του καταγγελία για συγγενικό του μάλιστα πρόσωπο.

Ο κ. Διαλυνάς ανέφερε ότι ο 62χρονος ξάδερφός του ο οποίος βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης και ήταν πλήρως εμβολιασμένος και με τις 3 δόσεις, νόσησε όπως και άλλοι υπερήλικοι του κέντρου και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, από τους 12 που βρέθηκαν στο Ιπποκράτειο, οι 5 μετά από πολλές ώρες εισήχθησαν στο τμήμα Covid-19 και στη συνέχεια στη ΜΕΘ. Ο ξάδερφός του δικηγόρου μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όχι λόγω συμπτωμάτων Covid αλλά λόγω της κακής κατάστασής του λόγω της ασθένειας του από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μέσα σε 5 μέρες ο 62χρονος κατέληξε ενώ χτες, Πέμπτη 9/12, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του. Ο δικηγόρος έχει ήδη προχωρήσει στις απαιτούμενες διαδικασίες. Γίνεται έρευνα ήδη στους ιατρικούς φακέλους του ασθενή και στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο κ. Διαλυνάς, το συμπέρασμά του από την περίπτωση τόσο του ξαδέρφου του όσο και από  άλλες καταγγελίες πολιτών που φτάνουν στο γραφείο του για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω του Κορονοϊού, είναι πως υπάρχει πολύ κακή οργάνωση. Ειδικευόμενοι και άτομα ειδικότητας οι οποίοι δεν έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις για να κρίνουν την καλύτερη θεραπεία για τους ασθενείς με Covid βρίσκονται στις ΜΕΘ και στις εντατικές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 62χρονος περίμενε 8 ώρες σε φορείο και πέθανε εκτός ΜΕΘ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.