ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό video με την «έρημη» Θεσσαλονίκη! (vid)

Σε ένα… ανατριχιαστικό βίντεο, αποτυπώνεται πλήρως η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία μοιάζει με «έρημη» πόλη. Πρωτόγνωρες εικόνες αποτυπώνονται μέσα από το βίντεο που έφτιαξε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Τζάρτος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του 365.film. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε»...
Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό video με την «έρημη» Θεσσαλονίκη! (vid)

Σε ένα… ανατριχιαστικό βίντεο, αποτυπώνεται πλήρως η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά τα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία μοιάζει με «έρημη» πόλη.

Πρωτόγνωρες εικόνες αποτυπώνονται μέσα από το βίντεο που έφτιαξε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Τζάρτος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του 365.film.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 23χρονο που «έσπασε» την καραντίνα (vid)

Εκεί, υπάρχουν εικόνες από διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, που υπό άλλες συνθήκες κατακλύζονταν από κόσμο, κάτι που δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το σκηνικό, αλλά μία πόλη «έρημη».

Όπως φαίνεται, τα αυστηρά μέτρα προστασίας από τον ιό, έχουν συνετίσει τους πολίτες της πόλης, ωστόσο οι συγκεκριμένες καταστάσεις σίγουρα θα μείνουν αποτυπωμένες στο μυαλό.

Δείτε το φοβερό βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό video με την «έρημη» Θεσσαλονίκη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.