ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μπράβο! Απίστευτη προσφορά της “Παπαστράτος”!

Κορονοϊός: Απίστευτη προσφορά της “Παπαστράτος”! Παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, που θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής. Οι αναπνευστήρες που παραδόθηκαν είναι το...
Κορονοϊός: Μπράβο! Απίστευτη προσφορά της “Παπαστράτος”!

Κορονοϊός: Απίστευτη προσφορά της “Παπαστράτος”! Παραδόθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, που θα εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας και στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής.

Οι αναπνευστήρες που παραδόθηκαν είναι το πρώτο μέρος της δωρεάς της εταιρείας «Παπαστράτος». Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο Υπουργείο Υγείας άλλοι 31, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό της δωρεάς της «Παπαστράτος», σε 50 καινούριους αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Παπαστράτος» για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα και την ραγδαία έξαρση που έχει ο κορονοϊός στη χώρα.

κορονοϊός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μπράβο! Απίστευτη προσφορά της “Παπαστράτος”!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.