ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τσίπρας τραγουδάει Μητροπάνο με φόντο τον Σταυρό

Ένα παλαιότερο βίντεο, με τον Αλέξη Τσίπρα να τραγουδάει Μητροπάνο ενώ οδηγεί, είδε το φως της δημοσιότητας στο flash.gr, σήμερα, ανήμερα της εορτής του, του Αγίου Αλεξίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδά την «Ρόζα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου την ώρα που οδηγεί το αυτοκίνητό του. Θετική εντύπωση σε πολλούς προκαλεί το γεγονός ότι ο Αλέξης...
Ο Τσίπρας τραγουδάει Μητροπάνο με φόντο τον Σταυρό

Ένα παλαιότερο βίντεο, με τον Αλέξη Τσίπρα να τραγουδάει Μητροπάνο ενώ οδηγεί, είδε το φως της δημοσιότητας στο flash.gr, σήμερα, ανήμερα της εορτής του, του Αγίου Αλεξίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδά την «Ρόζα» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου την ώρα που οδηγεί το αυτοκίνητό του.

Θετική εντύπωση σε πολλούς προκαλεί το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται καθαρά πως έχει κρεμάσει στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του έναν Σταυρό.

Τυχαίο ή όχι μικρή σημασία έχει, πάντως είναι θετικό που βγαινει προς τα έξω αυτή η εικόνα. Ειδικά με την απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει την τέλεση Θείας Λειτουργίας σε όλη τη χώρα.

«Πολλοὶ δὲ ἔσονται πρῶτοι ἔσχατοι καὶ ἔσχατοι πρῶτοι» όπως αναφέρεται και στο εκ του κατά Ματθαίον.

Δείτε το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να τραγουδά στο αυτοκίνητό του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσίπρας τραγουδάει Μητροπάνο με φόντο τον Σταυρό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.