ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην Κρήτη

Κορονοϊός: Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην Κρήτη, με τον αριθμό να φτάνει πλέον τα δέκα συνολικά. Δύο άνδρες 20 και 42 χρονών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο νησί της Κρήτης και πλέον τα κρούσματα είναι δέκα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος στην Κρήτη, πέθανε 42χρονος Γερμανός Και οι δύο έχουν ήπια συμπτώματα, με τον...
Κορονοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην Κρήτη

Κορονοϊός: Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν στην Κρήτη, με τον αριθμό να φτάνει πλέον τα δέκα συνολικά.

Δύο άνδρες 20 και 42 χρονών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο νησί της Κρήτης και πλέον τα κρούσματα είναι δέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος στην Κρήτη, πέθανε 42χρονος Γερμανός

Και οι δύο έχουν ήπια συμπτώματα, με τον πρώτο να αναρρώνει στο σπίτι του και τον δεύτερο να βρίσκεται στην ειδική μονάδα κορονοϊού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι ήταν στη Μεγάλη Βρετανία το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Δύο νέα κρούσματα στην Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.