ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» 1,7 εκατ. μάσκες και υγειονομικό υλικό – Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και Ελλήνων εφοπλιστών

Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και Ελλήνων εφοπλιστών
Κορονοϊός: Έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» 1,7 εκατ. μάσκες και υγειονομικό υλικό – Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και Ελλήνων εφοπλιστών

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του κορονοϊού, τόσο το Ίδρυμα Ωνάση, αλλά και οι Έλληνες εφοπλιστές.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος της Aegean, 1,7 εκατομμύρια μάσκες, αλλά και υγειονομικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: «Καταθέστε το 50% του μισθού σας στο ταμείο κορονοϊού»

Ακόμα, με μία σειρά πτήσεων μέσα στην εβδομάδα θα φτάσουν στην Ελλάδα, περισσότερες από 13 εκατομμύρια απλές χειρουργικές μάσκες και άλλο υλικό ατομικής προστασίας, όπως στολές και «ασπίδες» προσώπου.

Άλλες τρεις πτήσεις υπολογίζονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με τους δωρητές να έχουν μισθώσει τα αεροσκάφη και φυσικά το κόστος της προμήθειας και της μεταφοράς καλύπτεται από τις δωρεές των ιδρυμάτων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» 1,7 εκατ. μάσκες και υγειονομικό υλικό – Δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση και Ελλήνων εφοπλιστών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.