ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koρονοϊός: Εκτοξεύτηκε η τιμή της βασικής πρώτης ύλης των χειρουργικών μασκών

Κορονοϊός: Στα ύψη έφτασε η βασική πρώτη ύλη των χειρουργικών μασκών, αποκάλυψε στην Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Η αύξηση της τιμής είναι δικαιολογημένη από τα 10 λεπτά, διότι όταν η τιμή ήταν στα 10 λεπτά, η μάσκα ήταν ένα προϊόν που ο μέσος άνθρωπος το προμηθευόταν αραιά και που», είπε ο...
Koρονοϊός: Εκτοξεύτηκε η τιμή της βασικής πρώτης ύλης των χειρουργικών μασκών

Κορονοϊός: Στα ύψη έφτασε η βασική πρώτη ύλη των χειρουργικών μασκών, αποκάλυψε στην Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η αύξηση της τιμής είναι δικαιολογημένη από τα 10 λεπτά, διότι όταν η τιμή ήταν στα 10 λεπτά, η μάσκα ήταν ένα προϊόν που ο μέσος άνθρωπος το προμηθευόταν αραιά και που», είπε ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για το ύψος της τιμής των μασκών στην Ελλάδα.

«Σήμερα η μάσκα είναι το νούμερο ένα σε ζήτηση προϊόν στον πλανήτη. Για να καταλάβετε, η βασική πρώτη ύλη της χειρουργικής μάσκας, αυτό το μπλαστ, όπως λέγεται, πήγε από τα 5.000 ευρώ ο τόνος τον Φεβρουάριο, στα 116.000 ευρώ ο τόνος», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Αν υπολογίσετε τη διαφορά στην πρώτη ύλη, θα καταλάβετε ότι πράγματι είναι δικαιολογημένη και η άνοδος της τιμής, γιατί δυστυχώς αυτή η πανδημία την προσκάλεσε», σημείωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Koρονοϊός: Εκτοξεύτηκε η τιμή της βασικής πρώτης ύλης των χειρουργικών μασκών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.