ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Βγήκε ο Τσιόδρας στην ενημέρωση

Ζωντανή εικόνα από το υπουργείο Υγείας, όπου Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνουν ζωντανά για το πώς κινείται ο κορονοϊός
Κορονοϊός – Ελλάδα: Βγήκε ο Τσιόδρας στην ενημέρωση

Οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και η αγωνία για την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα μας.

Ζωντανή εικόνα από το υπουργείο Υγείας, όπου Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνουν ζωντανά για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην Ελλάδα.

Ακόμη μια μέρα που οι αρμόδιες Αρχές ενημερώνουν ζωντανά από το υπουργείο Υγείας για το πώς κινείται ο κορονοϊός στην Ελλάδα.

Η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορονοϊός. 1259 κρούσματα σήμερα, αριθμός ρεκόρ με επίσης αριθμό ρεκόρ διασωληνωμένων που είναι 102, ενώ οι θάνατοι είναι 12 και συνολικά 593.

Και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο παρών στην ενημέρωση είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με το Νίκο Χαρδαλιά και τον Γκίκα Μαγιορκίνη.

«Δεν έχω χαρτιά μπροστά μου σε μια ημέρα ιστορική που έχουμε ιστορικές μνημες ανδριοσύνης μπροστά στον φασισμό νομίζω περισσότερο από την γλώσσα των αριθμών μιλάει η γλώσσα της καρδιάς και από την γλώσσα των μέτρων η φωνή της συνείδησης, είπε ο κ. Τσιόδρας.

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας» είπε ο κ. Τσιόδρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όσα λέει ο Τσιόδρας

Δείτε ΕΔΩ την ημερήσια επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Βγήκε ο Τσιόδρας στην ενημέρωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.