ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα, τον κατηγορούν πως καλύπτει την κυβέρνηση

Κοινή δήλωση των Νίκου Παππά, Χρήστου Γιαννούλη...
Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα, τον κατηγορούν πως καλύπτει την κυβέρνηση

Κορονοϊός – Ελλάδα: Λίγες ώρες μετά την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς αντιπολίτευσης.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Αυτό δείχνει η κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, Χρήστου Γιαννούλη κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ. 270 λεωφορεία και τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής. 170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό. Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς».

Αφορμή των όσων δήλωσαν οι δύο βουλευτές, ήταν τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας:

«Δεν έχω χαρτιά μπροστά μου. Περισσότερο από τη γλώσσα των αριθμών μιλάει η γλώσσα της καρδιάς. Περισσότερο από τη γλώσσα των μέτρων μιλά η φωνή της συνείδησης. Θα οδηγηθούμε σε γενικό lockdown.

Είναι η ώρα της συνείδησης, να μιλήσουν οι καρδιές. Δεν μετράνε τα δικά μου λόγια, όσο η δική σας ελεύθερη επιλογή. Αυτό που θα κάνουμε για να προχωρήσουμε μπροστά.

Είναι αδύνατο να επενδύσουμε σε μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς, εμείς σαν επιστήμονες το λέμε συνέχεια. Φοράτε τη μάσκα σας, μην τη φοράτε με λάθος τρόπο ή κάτω από τη μύτη».

Καιρός – Κίρκη: Πού θα χτυπήσουν τα ισχυρά φαινόμενα – Οδηγίες προστασίας από την ΓΓΠΠ

Κλάτενμπεργκ: «Σωστά τα πέναλτι για ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης – Κόκκινη στον Ανσαριφάρντ – Λάθος στο Περιστέρι»

Αθλητικά νέα κι Ειδήσεις στο Google News

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα, τον κατηγορούν πως καλύπτει την κυβέρνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.