×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα, τον κατηγορούν πως καλύπτει την κυβέρνηση


Κώστας Παπαδόπουλος

Κορονοϊός – Ελλάδα: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Τσιόδρα, τον κατηγορούν πως καλύπτει την κυβέρνηση


Κορονοϊός – Ελλάδα: Λίγες ώρες μετά την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, υπήρξαν αντιδράσεις από πλευράς αντιπολίτευσης.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Αυτό δείχνει η κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, Χρήστου Γιαννούλη κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ. 270 λεωφορεία και τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής. 170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό. Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς».

Αφορμή των όσων δήλωσαν οι δύο βουλευτές, ήταν τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας:

«Δεν έχω χαρτιά μπροστά μου. Περισσότερο από τη γλώσσα των αριθμών μιλάει η γλώσσα της καρδιάς. Περισσότερο από τη γλώσσα των μέτρων μιλά η φωνή της συνείδησης. Θα οδηγηθούμε σε γενικό lockdown.

Είναι η ώρα της συνείδησης, να μιλήσουν οι καρδιές. Δεν μετράνε τα δικά μου λόγια, όσο η δική σας ελεύθερη επιλογή. Αυτό που θα κάνουμε για να προχωρήσουμε μπροστά.

Είναι αδύνατο να επενδύσουμε σε μεγαλύτερη άνεση στα μέσα μεταφοράς, εμείς σαν επιστήμονες το λέμε συνέχεια. Φοράτε τη μάσκα σας, μην τη φοράτε με λάθος τρόπο ή κάτω από τη μύτη».

Καιρός – Κίρκη: Πού θα χτυπήσουν τα ισχυρά φαινόμενα – Οδηγίες προστασίας από την ΓΓΠΠ

Κλάτενμπεργκ: «Σωστά τα πέναλτι για ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης – Κόκκινη στον Ανσαριφάρντ – Λάθος στο Περιστέρι»

Αθλητικά νέα κι Ειδήσεις στο Google News

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras