ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός-εμβόλιο: Σύσκεψη αυτή την ώρα για το σχέδιο εμβολιασμού, παρουσία Μητσοτάκη

Κορονοϊός-εμβόλιο:  Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού. Παρών ο Μητσοτάκης.
Κορονοϊός-εμβόλιο: Σύσκεψη αυτή την ώρα για το σχέδιο εμβολιασμού, παρουσία Μητσοτάκη

Κορονοϊός-εμβόλιο:  Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού «Ελευθερία». Το «παρών» δίνει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 19:00  στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα (Τρίτη 5/1) από τον ΕΟΔΥ πενταπλασιάστηκε.

Συγκεκριμένα τα κρούσματα που διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην χώρα μας ανέρχονται στα 928, ενώ ο αριθμός των νεκρών και των διασωληνωμένων ήταν 40 και 405 αντίστοιχα.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σήμερα 5 Ιανουαρίου 2021

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα σήμερα είναι 928, εκ των οποίων 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 141453 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5051 θάνατοι.

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 405 (66.7% άνδρες).

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε τα προσχήματα το ΝΑΤΟ: Ανάρτηση με τουρκική σημαία στις καλύτερες φωτο του 2020!

Μέσι: «Τιμή και περηφάνια να έχω 750 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός-εμβόλιο: Σύσκεψη αυτή την ώρα για το σχέδιο εμβολιασμού, παρουσία Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.