ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορoνοϊός: Εξαπλώνεται στη δυτική Μακεδονία – Σε καραντίνα νοσοκομεία (vid)

Κορονοϊός: Εντείνεται η ανησυχία στη δυτική Μακεδονία καθώς έχουν ήδη εντοπιστεί 11 κρούσματα COVID 19, συγκεκριμένα σε Καστοριά και Κοζάνη.
Κορoνοϊός: Εξαπλώνεται στη δυτική Μακεδονία – Σε καραντίνα νοσοκομεία (vid)

Κορονοϊός: Εντείνεται η ανησυχία στη δυτική Μακεδονία καθώς έχουν ήδη εντοπιστεί 11 κρούσματα COVID 19 και συγκεκριμένα σε Καστοριά και Κοζάνη.

Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση και στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου- κατά την ΠΟΕΔΗΝ- 60 εργαζόμενοι παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και 5 νοσούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έκτακτο επίδομα στους εργαζομένους των επιχειρήσεων που κλείνουν (vid)

Να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ζητεί, ανήσυχος, ο πρόεδρος του τοπικού ιατρικού συλλόγου.

Κορονοϊός: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορoνοϊός: Εξαπλώνεται στη δυτική Μακεδονία – Σε καραντίνα νοσοκομεία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.