ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 9 νέα κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 7 σε ελέγχους που έγιναν κατά τον έλεγχο ταξιδιωτών προς τη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.519, εκ των οποίων το 54.8% άνδρες αφορά άνδρες, τα 816 (23.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.933 (54.9%) με ήδη...
Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 9 νέα κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 7 σε ελέγχους που έγιναν κατά τον έλεγχο ταξιδιωτών προς τη χώρα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.519, εκ των οποίων το 54.8% άνδρες αφορά άνδρες, τα 816 (23.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.933 (54.9%) με ήδη γνωστό κρούσμα.

Έντεκα συμπολίτες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, η διάμεση ηλικία τους είναι 62 ετών, πέντε (45.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, τo 90.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω, ενώ 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τα 9 νέα κρούσματα, τα 7 είναι εισαγόμενα και εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ένα νέο κρούσμα καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ένα ακόμη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Κορονοϊός κρούσματα: Το Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 25 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα και κανέναν νέο θάνατο.

Από τα 25 κρούσματα, τα 11 ήταν από ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 9 νέα κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.