ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πόλη-«φάντασμα» η Καστοριά μετά το lockdown (pics)

Η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Καστοριάς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αρκετές στενές επαφές να βρίσκονται ήδη σε καραντίνα με κατ’ οίκον περιορισμό. Σε κεντρικά σημεία στην Καστοριά υπάρχει περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους...
Κορονοϊός: Πόλη-«φάντασμα» η Καστοριά μετά το lockdown (pics)

Η Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 είναι η πρώτη μέρα εφαρμογής των επιπλέον περιοριστικών μέτρων στην Π.Ε. Καστοριάς λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αρκετές στενές επαφές να βρίσκονται ήδη σε καραντίνα με κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε κεντρικά σημεία στην Καστοριά υπάρχει περιορισμένη κίνηση από τους πολίτες και η κίνηση στους δρόμους της πόλης είναι εμφανώς μειωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Ακυρώνεται η δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο την 26η Οκτωβρίου

Καταστήματα και υπηρεσίες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, όπως προβλέπεται από το επίπεδο συναγερμού κατηγορίας «4» όπου έχει περιέλθει η Π.Ε. Καστοριάς ενώ ορισμένα καταστήματα εστίασης θα εξυπηρετούν μόνο με take away και delivery.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Πηγή: svouranews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πόλη-«φάντασμα» η Καστοριά μετά το lockdown (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.