ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς προστατεύουμε εμάς και τα κατοικίδια από τον ιό (vid)

Πώς προστατεύουμε εμάς και τα κατοικίδια από τον κορωνοϊό - Οι απαντήσεις από την Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.
Κορονοϊός: Πώς προστατεύουμε εμάς και τα κατοικίδια από τον ιό (vid)

Κορονοϊός: Πώς προστατεύουμε εμάς και τα κατοικίδια από τον κορονοϊό; Οι απαντήσεις που δίνει η Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου είναι καθησυχαστικές για τα αγαπημένα μας ζωάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Βρετανία: Νεκρό παιδί ετών 5! – Το νεότερο θύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη (vids)

«Με τα σημερινά δεδομένα γνωρίζουμε ότι τα ζώα δεν αποτελούν πηγή μόλυνσης, ούτε δεξαμενή του κορονοϊού στο περιβάλλουν, δεν νοσούν τα ίδια, ούτε τα μεταφέρουν στο περιβάλλον.

Την ώρα που έχουμε 1 εκατομμύριο κρούσματα σε ανθρώπους, έχουν αναφερθεί μόλις 3 κρούσματα σε ζώα. Απλά ανιχνεύθηκε ο ιός χωρίς όμως να νοσήσουν τα ίδια.

Αναλυτικότερα, δύο σκύλοι ήταν ασυμπτωματικοί, ενώ η γάτα απλά εμφάνισε ένα πρόβλημα γαστρεντερικό που όμως γιατρεύτηκε γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων η κ. Τραχήλη για τη σχέση των κατοικίδιων με τον covid-19.

Κορονοϊός – κατοικίδια: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πώς προστατεύουμε εμάς και τα κατοικίδια από τον ιό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.