ENGINE POWER

Ο σκύλος του Lewis Hamilton έχει γενέθλια και παρτάρουμε

Σκύλος Hamilton: Ο Lewis διοργανώνει πλούσιο πάρτυ γενεθλίων για τον ΣΚΥΛΟ του με εξατομικευμένη vegan τούρτα και μπαλόνια... Εμείς ως αποκλειστικοί paparazzi του Engine Power θα σας μεταδώσουμε κάθε στιγμή και τα backstage του πάρτυ
Ο σκύλος του Lewis Hamilton έχει γενέθλια και παρτάρουμε

Σκύλος Hamilton: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥ και δεν εννοούμε τον σκύλο του Lewis Hamilton αλλά τον ίδιο τον ΛΟΥ που θέλει να μας τρελάνει… Βρε Lewis! βρε… Lewis!!! Vegan τούρτα για το σκυλί; και μετά τι; Βόλτα στα βλάχικα να φάτε και τον τσοπάνη;

Οι φίλοι του ΛΟΥ συμμετείχαν όλοι μαζί καθώς φορούσαν πολύχρωμα καπέλα για πάρτι και πόζαραν όλοι για φωτογραφία… Ο φωτογράφος “σκύλος” κράταγε τη σακούλα με τα κόκαλα βλέπετε με τι αφοσίωση τον κοιτάνε… Στα Μάτια!!!

 Ο LEWIS HAMILTON διοργάνωσε ένα πλούσιο πάρτι γενεθλίων για τον σκύλο του Roscoe.

skylos-hamilton-dog-lewis-bulldog-roscoe-party-birthday-skilos-celebrity-rich-money

Ο σκύλος του Lewis: Ο σταρ της F1 κέρασε το μπουλντόγκ του μοναδικές στιγμές αφού έκανε έκπληξη πάρτυ αφού είχε καλέσει τα φιλαράκια του χωρίς να το ξέρει και του σκάσαν κρυφά από την πίσω πόρτα μαζί με την Vegan τούρτα!!! Χέστηκε και κατούρησε όλο το σπίτι από την χαρά του ο Lewis που είδε τον ROSCOE να καλωσορίζει τα πέντε κουτάβια.

Στον Roscoe δόθηκε μια εξατομικευμένη vegan τούρτα που την πέταξε από το παράθυρο στον George Russell για να του κάνει πλακίτσα και να σπάσει τον πάγο στην σχέση με το Lewis και να τον φέρει πιο κοντά.

skylos-hamilton-dog-lewis-bulldog-roscoe-party-birthday-skilos-celebrity-rich-money

Ο σκύλος του Lewis Hamilton πρωταγωνιστει σε κάθε του προσωπική στιγμή

Σκύλος Hamilton:Ο Roscoe πήρε το δικό του στέμμα γενεθλίων και φτερό βόα καθώς και μια εξατομικευμένη vegan τούρτα καθώς έκλεισε τα 11 του… Αυτά τα χρησιμοποίησαν μετά και σε κάτι ξόρκια για να τα χρησιμοποιήσουν κατά του Verstappen μπας και χάσει ο αλήτης καμιά φορά.

Οι φίλοι του συμμετείχαν όλοι μαζί καθώς φορούσαν πολύχρωμα καπέλα για πάρτι και πόζαραν όλοι για φωτογραφία. Ωστόσο, ένας καλεσμένος, ένα λευκό pomeranian, έσπασε την τάση με ένα λαμπερό χρυσό fedora. Και ;έλα που δεν μπορώ πλέον να αντισταθώ σε αυτό το χρυσό fedora που φοράς και στο ρυθμό που απόψε βράδυ το κορμί σου κουνάς Έλα που δεν μπορώ. Άλλο εγώ, να το ζώ!!!!

Ο Roscoe ο σκύλος του Lewis Hamilton είχε επίσης ένα σετ από μπαλόνια για αυτόν τα οποία ήταν τοποθετημένα στο φόντο για την εικόνα. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του σκύλου του στο Instagram , έγραψε: “One time’s for’s the birthday boy’sss

Ο σκύλος Roscoe είναι μεγάλη φίρμα αφού και οι 947.000 ακόλουθοι του σκύλου λάτρεψαν το στιγμιότυπο από τα γενέθλια καθώς κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων. Ένας θαυμαστής αναφώνησε: «Ωμ, έκανε καλύτερο πάρτι γενεθλίων από εμένα». Ένας δεύτερος έγραψε: «Αν αυτό δεν είναι το πιο κουλ πάρτι». Εμείς με ψεύτικο προφίλ που είναι τις μόδας, πλέον αμφιβάλεις αν μιλάς με την μάνα σου ή τον εξολοθρευτή από την άλλη γραμμή! Που μείναμε α, ναι στο σχόλιο και γράψαμε ! Βρέ Σατανά τι πάρτυ ήταν αυτό υπερπαραγωγή μόνο η LAdy GAga έλειπε να κάνει το τσιουαουα!!! ΤΣΙΟΥ GUYS!!!

skylos-hamilton-dog-lewis-bulldog-roscoe-party-birthday-skilos-celebrity-rich-money

Ο σκύλος του Lewis… σε κουνελάκι!!!

Φυσικά δεν έλειπαν από το πάρτυ του Roscoe τα κουνελάκια και πέρασαν αυτοί καλά και εμείς ακόμη το λιγουρευόμαστε την τούρτα του σκύλου του Hamilton!!!

Ο σκύλος του Lewis και οι ιστορίες του θα συνεχιστούν σε επόμενα επεισόδια…

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο σκύλος του Lewis Hamilton έχει γενέθλια και παρτάρουμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!