ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πότε θα δούμε ύφεση της πανδημίας (vid)

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής επιδημολογίας, μίλησε για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα και αν θα υπάρχει ύφεση στο προσεχές μέλλον.
Κορονοϊός: Πότε θα δούμε ύφεση της πανδημίας (vid)

Κορονοϊός: Ο ιός εξακολουθεί να έχει προκαλέσει μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα όλων μας και το ερώτημα που εκφράζουν άπαντες είναι πότε θα μπορούμε να περιμένουμε – αν όχι εξάλειψη- αλλά μείωση του φαινομένου;

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής υγιεινής και επιδημολογίας του ΕΚΠΑ, μίλησε στο δελτίο του STAR για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, ενδεχόμενη ύφεση του ιού στο προσεχές μέλλον και το πώς θα επιδράσει η ζέστη αλλά και τα κλιματιστικά στον οργανισμό μας, αλλά και για τα τεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 62 νέα κρούσματα, πέντε νέοι θάνατοι στην Ελλάδα

Για να καταλάβουμε τη δύναμη μετάδοσης του κορονοϊού ο ιός αυτός από ένα άτομο που νοσεί μπορεί να κολλήσει αλλά τρία άτομα, ενώ ένας άνθρωπος που έχει γρίπη τη μεταδίδει σε 1,3 άλλα άτομα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πότε θα δούμε ύφεση της πανδημίας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.