ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πρόστιμο 50.000€ σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια

Κορονοϊός: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, κατ´εφαρμογήν της προσφάτου νομοθεσίας για την πάταξη της αισχροκέρδειας εν μέσω κορονοϊού, υπέγραψαν την πρώτη απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών». Αυτό γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με βραδινή ανάρτηση στο twitter. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι Έλληνες...
Κορονοϊός: Πρόστιμο 50.000€ σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια

Κορονοϊός: Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, κατ´εφαρμογήν της προσφάτου νομοθεσίας για την πάταξη της αισχροκέρδειας εν μέσω κορονοϊού, υπέγραψαν την πρώτη απόφαση για επιβολή προστίμου ύψους 50.000 ευρώ σε εταιρία εμπορίας αντισηπτικών».

Αυτό γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με βραδινή ανάρτηση στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού

Ο κ. Γεωργιάδης έχει υπογραμμίσει αρκετές φορές σε δηλώσεις του ότι όποιος διαπιστώνει αισχροκέρδεια να το καταγγέλλει στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Επισημαίνεται, ότι μόλις χθες ο υπουργός Ανάπτυξης είχε προαναγγείλει πρόστιμα για αισχροκέρδεια σε εταιρείες, από το OPEN TV, λέγοντας πως όπου εντοπίζουν οι καταναλωτές αισχροκέρδεια να κάνουν καταγγελίες στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, στην τηλεφωνική γραμμή 1520 και θα γίνεται άμεσα έλεγχος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πρόστιμο 50.000€ σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.