ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σφραγίστηκε η πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη

Σφραγίστηκε η δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, αφού μετά από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Η παραλία στο Πόρτο Ράφτη θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά ήταν μόνο 16. Στον...
Κορονοϊός: Σφραγίστηκε η πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη

Σφραγίστηκε η δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, αφού μετά από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Η παραλία στο Πόρτο Ράφτη θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά ήταν μόνο 16.

Στον δήμο επιβλήθηκε και πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Άλλα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σφραγίστηκε η πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.