ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σκέψεις για κλείσιμο διοδίων το Πάσχα!

Κορονοϊός: Το Πάσχα πλησιάζει. Τα... παλιά χρόνια όλοι θα ετοιμαζόντουσαν για τη μεγάλη έξοδο. Χωριό και Πάσχα, ο καλύτερος συνδυασμός.
Κορονοϊός: Σκέψεις για κλείσιμο διοδίων το Πάσχα!

Κορονοϊός: Το Πάσχα πλησιάζει. Τα… παλιά χρόνια όλοι θα ετοιμαζόντουσαν για τη μεγάλη έξοδο. Χωριό και Πάσχα, ο καλύτερος συνδυασμός.

Αυτή τη στιγμή είναι μόνο σενάριο. Μία υπόθεση που εξετάζεται, δίχως να υπάρχει απόφαση.

Ωστόσο, η σκέψη υπάρχει: κλείσιμο των διοδίων, προκειμένου να εμποδιστεί η μετάβαση των Ελλήνων στα χωριά τους στον καιρό του COVID-19.

«Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία. Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια», είναι η ατάκα κυβερνητικού στελέχους στην εφημερίδα «Βήμα», προκειμένου να δώσει το στίγμα.

Ο μεγάλος φόβος των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ είναι τυχόν προσπάθεια μαζικής απόδρασης των Αθηναίων και άλλων κατοίκων αστικών κέντρων προς την επαρχία για το Πάσχα που θα σημαίνει τεράστιο «ρήγμα» στην ασπίδα της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα: 27ος νεκρός από κορονοϊό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σκέψεις για κλείσιμο διοδίων το Πάσχα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.