ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στους 81 οι νεκροί – Έχασαν τη ζωή τους ένας 42χρονος και μία 84χρονη

Οι νεκροί στην Ελλάδα πλέον ανέρχονται στους 81
Κορονοϊός: Στους 81 οι νεκροί – Έχασαν τη ζωή τους ένας 42χρονος και μία 84χρονη

Ακόμα δύο θανάτους έφερε ο κορονοϊός στην Ελλάδα, αφού έχασαν τη ζωή τους ένας 42χρονος και μία 84χρονη, με τους νεκρούς πλέον να ανεβαίνουν στους 81.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο άτυχος άνδρας ήταν παχύσαρκος, ενώ έπασχε από δρεπανοκυτταρική αναιμία και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Μάλιστα, για τον θάνατο του 42χρονου θέλησε να μιλήσει και ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς, με τον οποίο ήταν φίλοι και συγχωριανοί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ο νέος χάρτης της πανδημίας στην Ελλάδα – Οι περιοχές χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ σήμερα έναν φίλο και συγχωριανό μου, μα πάνω από όλα έναν νέο άνθρωπο, που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Όσοι τον ξέραμε, θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελό του. Πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον κορωνοϊό αποδείχθηκε άνιση.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν θα μας επιτρέψουν να τον αποχαιρετήσουμε, όπως θα του έπρεπε. Στο τελευταίο του ταξίδι θα μπορέσουν να τον συνοδεύσουν τουλάχιστον οι δικοί του άνθρωποι, καθώς το διάστημα που έπρεπε να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έληξε και είναι καλά στην υγεία τους. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του».

Από την άλλη πλευρά, η 84χρονη βρισκόταν στον Ευαγγελισμό και δεν άντεξε στη… μάχη που έδωσε με τον ιό τις τελευταίες μέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Στους 81 οι νεκροί – Έχασαν τη ζωή τους ένας 42χρονος και μία 84χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.