ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τα μάζεψε η Μιχαηλίδου για τις απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων μετά την κατακραυγή

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απέδωσε σε δική της λανθασμένη διατύπωση τη σύγχυση που προκλήθηκε περί απόλυσης των εργαζομένων.
Κορονοϊός: Τα μάζεψε η Μιχαηλίδου για τις απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων μετά την κατακραυγή

Κορονοϊός: Η Δόμνα Μιχαηλίδου απέδωσε σε δική της λανθασμένη διατύπωση τη σύγχυση που προκλήθηκε περί απόλυσης των εργαζομένων.

Κορονοϊός: Η αναφορά γίνεται στους εργαζομένους που θα επιμείνουν στην άρνησή τους να εμβολιαστούν στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Η υφυπουργός Εργασίας, μάλιστα, διαβεβαιώνει ότι δεν θα αλλάξει το ισχύον καθεστώς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα που συνδέει τον μη εμβολιασμό με αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Δόμνα Μιχαηλίδου:

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος. Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

Θυμηθείτε και την πρωινή δήλωση: «Αυτό που σχεδιάζουμε τώρα (είναι) αυτή η άδεια άνευ αποδοχών να έχει ένα ταβάνι, λέμε τώρα ενός μήνα, και μετά ο εργοδότης να μπορεί να πει, μετά από έναν μήνα που ο εργαζόμενος στη δομή μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ικανός να προστατεύσει τους ωφελούμενούς μου. Άρα, μετά από αυτό τον ένα μήνα -ξαναλέω δεν έχουμε καθορίσει το χρονικό περιθώριο, να μπορεί να απολυθεί αυτός ο άνθρωπος».

 

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός: Πήρε τον έμπειρο μέσο – Το βιογραφικό του

Κορονοϊός: 2.938 κρούσματα – 7 νεκροί – 135 διασωληνωμένοι

Survivor: Ξέσπασε η Μαριαλένα στη Μαλέσκου – Τι είπε για τους Amigos – Με ποιους δε μιλιέται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τα μάζεψε η Μιχαηλίδου για τις απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων μετά την κατακραυγή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.