ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kορονοϊός: Τι συμβαίνει με την πλατφόρμα για τα 800 ευρώ

Κορονοϊός: Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr όπου οι εργαζόμενοι κάνουν αιτήσει για το επίδομα των 800 ευρώ. Την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους που επλήγησαν από τον κορονοϊό, ενώ στις 6 Απριλίου θα είναι δυνατή η πρόσβαση και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις ατομικές επιχειρήσεις, τους αυτοαπασχολούμενους...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr όπου οι εργαζόμενοι κάνουν αιτήσει για το επίδομα των 800 ευρώ.

Την 1η Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr για τους εργαζόμενους που επλήγησαν από τον κορονοϊό, ενώ στις 6 Απριλίου θα είναι δυνατή η πρόσβαση και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις ατομικές επιχειρήσεις, τους αυτοαπασχολούμενους και τις επιχειρήσεις μέχρι 5 άτομα προσωπικό.

Μέχρι αύριο θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις η λειτουργία των οποίων ή τερματίστηκε ή σημείωσαν απώλειες εσόδων λόγω της πανδημίας.

Στο supportemployees.yeka.gr οι εργαζόμενοι θα μπορούν να συμπληρώσουν τα ειδικά ηλεκτρονικά έντυπα και για την μείωση 40% του μισθώματος της α’ κατοικίας τους.

Exit mobile version