Κορονοϊός: Έχουμε δει πολλές φορές να βοηθούν στις αστυνομικές έρευνες και απ' ότι φαίνεται θα μπουν και αυτοί στους... ρυθμούς του ιού.

Προσεχώς... covid free συναυλίες με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων που ανιχνεύουν τον κορονοϊό.

Κορονοϊός: Ένας σκύλος έχει έως και 100.000 φορές ισχυρότερη όσφρηση από τον άνθρωπο. Έχουμε δει πολλές φορές να βοηθούν στις αστυνομικές έρευνες και απ’ ότι φαίνεται θα μπουν και αυτοί στους… ρυθμούς του ιού.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Rolling Stone, εκπαιδευμένοι σκύλοι με καλή αίσθηση όσφρησης για να μυρίζουν τους μουσικούς και τους τεχνικούς, προσλαμβάνονται από καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Eric Church, Tool, Metallica και The Black Keys.

Οι σκύλοι είναι σε θέση να εντοπίσουν τον ιό και στη συνέχεια κάθονται κάτω, ειδοποιώντας τους ενδιαφερόμενους.

Οι τετράποδοι «αστυνομικοί», που κάνουν «γρήγορα τεστ αντιγόνου για Covid-19», εκπαιδεύονται από την υπηρεσία Bio-Detection K9 στις ΗΠΑ. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι σκύλοι που έχει εκπαιδεύσει ήταν «σε ποσοστό 98-99% ακριβείς σε μελέτες επικύρωσης σε κλινικά δείγματα και πραγματικούς ανθρώπους».

Λέτε η Ελληνική αστυνομία να «προσλάβει» τέτοιους σκύλους και τα καλοκαίρια να τους τρέχει σε συναυλίες, events και τοπικά πανηγύρια για το…κυνήγι του κορονοϊού; Τίποτε πλέον δεν μας εκπλήσσει. Τα έχουμε δει όλα…