ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τούρκοι στην Αθήνα «έσπασαν» την καραντίνα!

Κορονοϊός: Δύο Τούρκοι που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και αποτελούν πλήρωμα του «Ελευθέριος Βενιζέλος», επιχείρησαν να φύγουν, με την αστυνομία να τους συλλαμβάνει και να τους επιβάλλεται 5.000 ευρώ πρόστιμο. Δύο μέλη του πληρώματος του «Ελευθέριος Βενιζέλος», τουρκικής καταγωγής, αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα στην οποία βρίσκονταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Κορονοϊός: Τούρκοι στην Αθήνα «έσπασαν» την καραντίνα!

Κορονοϊός: Δύο Τούρκοι που βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και αποτελούν πλήρωμα του «Ελευθέριος Βενιζέλος», επιχείρησαν να φύγουν, με την αστυνομία να τους συλλαμβάνει και να τους επιβάλλεται 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Δύο μέλη του πληρώματος του «Ελευθέριος Βενιζέλος», τουρκικής καταγωγής, αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα στην οποία βρίσκονταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θα παραμείνει ως το 2022!

Η απουσία τους δεν άργησε να γίνει αντιληπτή, με τις αρχές να τους συλλαμβάνουν και να τους επιβάλλεται πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

Για το γεγονός ενημερώθηκε άμεσα η Τουρκική πρεσβεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η καραντίνα ολοκληρώνεται το Μ. Σάββατο (18/4).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τούρκοι στην Αθήνα «έσπασαν» την καραντίνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.