ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!

Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, οι δήμοι κάνουν τις δικές τους ενέργειες για να εμποδίσουν την άσκοπη κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, από το πρωί στο Δήμο της Καλλιθέας έχουν βγει συνεργεία στις πλατείες και ξηλώνουν τα παγκάκια αφού υπάρχει ανησυχία ότι αν καλυτερέψει ο καιρός, οι πολίτες θα βγουν από τα σπίτια τους....
Κορονοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!

Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω κορονοϊού, οι δήμοι κάνουν τις δικές τους ενέργειες για να εμποδίσουν την άσκοπη κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, από το πρωί στο Δήμο της Καλλιθέας έχουν βγει συνεργεία στις πλατείες και ξηλώνουν τα παγκάκια αφού υπάρχει ανησυχία ότι αν καλυτερέψει ο καιρός, οι πολίτες θα βγουν από τα σπίτια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Reuters: «Η Ελλάδα έδρασε άμεσα για τον κορονοϊό, πριν από άλλες χώρες της Ευρώπης»

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κάρναβος αλλά και οι συνεργάτες του αποφάσισαν τα παγκάκι, να μεταφερθούν στις αποθήκες του Δήμου μέχρι να λήξουν τα μέτρα της απαγόρευσης.

Έτσι ο κόσμος θα κινείται μόνο για τα απαραίτητα δηλαδή είτε για να βρεθεί στο σούπερ μάρκετ, είτε στα φαρμακεία, αλλά και στις άλλες επιλογές που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Ξηλώνουν τα παγκάκια στην Καλλιθέα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.