ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου». Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο εφοριακοί που τραυματίστηκαν μετά από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης την Πέμπτη. Οι τρεις υπάλληλοι μετά την επίθεση διακομίστηκαν αρχικά στο «Μαμάτσειο» γενικό νοσοκομείο Κοζάνης...
Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη εξέδωσε το Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο εφοριακοί που τραυματίστηκαν μετά από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης την Πέμπτη. Οι τρεις υπάλληλοι μετά την επίθεση διακομίστηκαν αρχικά στο «Μαμάτσειο» γενικό νοσοκομείο Κοζάνης και στη συνέχεια στο «Γεώργιος Παπανικολάου».

Όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν η 47χρονη υπάλληλος Μ.Μ νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σταθερή και έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Συγκλονιστικό: Η επίθεση στην εφορία της Κοζάνης (video)

Η 67χρονη ασθενής Π.Θ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της υγείας της θα κριθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται και ο 56χρονος Ξ.Π που έχει μηχανική υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος ασθενής σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Οι γιατροί εκφράσουν την αισιοδοξία τους καθώς εμφανίζει μικρά σημάδια βελτίωσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.