ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Εξιτήριο για τους Σέρβους που νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννινων

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα η οικογένεια των Σέρβων, οι δυο γονείς και τα τρία παιδιά, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύονταν. Πριν από μερικές ημέρες η οικογένεια από τη Σερβία, που έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, ανιχνεύτηκαν και τα πέντε μέλη της θετικά στον κορονοϊό και αμέσως έγινε η μεταφορά τους από τη...
Κορονοϊός: Εξιτήριο για τους Σέρβους που νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννινων

Εξιτήριο έλαβαν σήμερα η οικογένεια των Σέρβων, οι δυο γονείς και τα τρία παιδιά, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύονταν.

Πριν από μερικές ημέρες η οικογένεια από τη Σερβία, που έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, ανιχνεύτηκαν και τα πέντε μέλη της θετικά στον κορονοϊό και αμέσως έγινε η μεταφορά τους από τη Λευκάδα στο νοσοκομείο αναφορας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Και τα πέντε μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους και θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο καραντίνας της Λευκάδας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Εξιτήριο για τους Σέρβους που νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννινων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.