ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρανίδι: Απίστευτο βίντεο με τους μετανάστες να στοιβάζονται για μια σακούλα φαγητό!

Απίστευτο είναι ένα βίντεο, που διέρρευσε από το Κρανίδι και δείχνει μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν φαγητό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό...
Κρανίδι: Απίστευτο βίντεο με τους μετανάστες να στοιβάζονται για μια σακούλα φαγητό!

Απίστευτο είναι ένα βίντεο, που διέρρευσε από το Κρανίδι και δείχνει μετανάστες που βρίσκονται σε καραντίνα στο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας μεταναστών να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν φαγητό από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορονοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά καλά τα να μοιράσουν τ’ αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρανίδι: Απίστευτο βίντεο με τους μετανάστες να στοιβάζονται για μια σακούλα φαγητό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.