ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Απίστευτο τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα! (vid)

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την σύγκρουση δύο ΙΧ με πυροσβεστικό όχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, έξω από το Ηράκλειο στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Το τροχαίο συνέβη όταν το όχημα της πυροσβεστικής έκανε προσπέραση και συγκρούστηκε με το κόκκινο ΙΧ που...
Κρήτη: Απίστευτο τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα! (vid)

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την σύγκρουση δύο ΙΧ με πυροσβεστικό όχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Τυμπακίου – Μοιρών, έξω από το Ηράκλειο στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Το τροχαίο συνέβη όταν το όχημα της πυροσβεστικής έκανε προσπέραση και συγκρούστηκε με το κόκκινο ΙΧ που προσπαθούσε εκείνη την στιγμή να βγει στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνή από ταινία θρίλερ: Χτύπησε γυμνή μέσα στην άγρια νύχτα την πόρτα αγνώστου (vid)

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών μεταφέρθηκε η οδηγός του ενός οχήματος η οποία είναι καλά στην υγεία της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Απίστευτο τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.