ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Καρέ- καρέ το τρομακτικό τροχαίο με τρία οχήματα (vid)

Άγιο είχαν οι οδηγοί των τριών οχημάτων στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη στην Κρήτη. Μάλιστα το ένα όχημα, πυροσβεστικό ντελεπάρισε.  Μπορεί η κίνηση να είναι μειωμένη έως ελάχιστη αυτές τις μέρες, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ωστόσο στην Κρήτη σημειώθηκε ένα σφοδρό τροχαίο. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στο δρόμο από...
Κρήτη: Καρέ- καρέ το τρομακτικό τροχαίο με τρία οχήματα (vid)

Άγιο είχαν οι οδηγοί των τριών οχημάτων στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη στην Κρήτη. Μάλιστα το ένα όχημα, πυροσβεστικό ντελεπάρισε. 

Μπορεί η κίνηση να είναι μειωμένη έως ελάχιστη αυτές τις μέρες, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ωστόσο στην Κρήτη σημειώθηκε ένα σφοδρό τροχαίο.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στο δρόμο από το Τυμπάκι για τις Μοίρες. Από το τροχαίο, το ένα ΙΧ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ το πυροσβεστικό όχημα ντελαπάρισε.

Όπως είναι φυσικό στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά έτσι ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δείτε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση στο ακόλουθο βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Καρέ- καρέ το τρομακτικό τροχαίο με τρία οχήματα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.