ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Πνίγηκε με μία μπουκιά κοτόπουλου και πέθανε!

Νέο περιστατικό πνιγμού από φαγητό, καταγράφηκε στην Κρήτη, με θύμα αυτή τη φορά μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έχαε τη ζωή της. Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν στο Ηράκλειο όταν η 80χρονη γυναίκα την ώρα που απολάμβανε το μεσημεριανό της γεύμα «πνίγηκε» από μπουκιά κοτόπουλου κι έχασε την ζωή της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πώς...
Κρήτη: Πνίγηκε με μία μπουκιά κοτόπουλου και πέθανε!

Νέο περιστατικό πνιγμού από φαγητό, καταγράφηκε στην Κρήτη, με θύμα αυτή τη φορά μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έχαε τη ζωή της.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν στο Ηράκλειο όταν η 80χρονη γυναίκα την ώρα που απολάμβανε το μεσημεριανό της γεύμα «πνίγηκε» από μπουκιά κοτόπουλου κι έχασε την ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πώς δημιουργήθηκε το «Χαμόγελο του παιδιού»

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι κατέβαλαν προσπάθειες για την επαναφέρουν στην ζωή. Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα κατέληξε και μεταφέρθηκε νεκρή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πηγή: cretapost

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Πνίγηκε με μία μπουκιά κοτόπουλου και πέθανε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.