Κρήτη: Τηρούσε όλα τα μέτρα αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ


Μάριος Σταμπουλής

Κρήτη: Τηρούσε όλα τα μέτρα αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ


Σε καταγγελία προχώρησε άντρας στην Κρήτη, που υποστηρίζει ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ με καταχρηστικό τρόπο για παράβαση σχετικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, παρά το γεγονός πως τηρούσε όλα τα μέτρα.

Κάτοικος στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε έλεγχο από αστυνομικούς 100 περίπου μέτρα από την επιχείρησή του και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, τηρούσε όλα τα μέτρα, φορώντας μάσκα και έχοντας βεβαίωση μετακίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης με αναστολή και βαρύ πρόστιμο για τους διοργανωτές του κορονο-πάρτι

Ωστόσο, δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του, η οποία βρισκόταν στο κατάστημά του, με τους αστυνομικούς να μην τον αφήνουν να πάει να την πάρει, βεβαιώνοντας πρόστιμο 300 ευρώ.

Όπως σημείωσε στο creta24.gr, η ταυτότητα ήταν «10 βήματα από το σημείο του ελέγχου». «Τώρα είναι αργά, την έχουμε κόψει ήδη. Κάνε ένσταση αν θες», ήταν η απάντηση των αστυνομικών, όταν ο ίδιος έλεγε πως μπορεί να πάει να τη φέρει.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει αγανακτισμένος που μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία καλείται να πληρώσει 300ευρώ, αλλά και για την συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όπως τονίζει «έψαχναν αφορμή για να «κόψουν» το 300άρι».


Sportime Extras