ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τηρούσε όλα τα μέτρα αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε κάτοικο στην Κρήτη, παρά το γεγονός πως φορούσε μάσκα και είχε βεβαίωση μετακίνησης
Κρήτη: Τηρούσε όλα τα μέτρα αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ

Σε καταγγελία προχώρησε άντρας στην Κρήτη, που υποστηρίζει ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ με καταχρηστικό τρόπο για παράβαση σχετικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, παρά το γεγονός πως τηρούσε όλα τα μέτρα.

Κάτοικος στο Ηράκλειο της Κρήτης, δέχτηκε έλεγχο από αστυνομικούς 100 περίπου μέτρα από την επιχείρησή του και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, τηρούσε όλα τα μέτρα, φορώντας μάσκα και έχοντας βεβαίωση μετακίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης με αναστολή και βαρύ πρόστιμο για τους διοργανωτές του κορονο-πάρτι

Ωστόσο, δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του, η οποία βρισκόταν στο κατάστημά του, με τους αστυνομικούς να μην τον αφήνουν να πάει να την πάρει, βεβαιώνοντας πρόστιμο 300 ευρώ.

Όπως σημείωσε στο creta24.gr, η ταυτότητα ήταν «10 βήματα από το σημείο του ελέγχου». «Τώρα είναι αργά, την έχουμε κόψει ήδη. Κάνε ένσταση αν θες», ήταν η απάντηση των αστυνομικών, όταν ο ίδιος έλεγε πως μπορεί να πάει να τη φέρει.

Ο επιχειρηματίας δηλώνει αγανακτισμένος που μέσα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία καλείται να πληρώσει 300ευρώ, αλλά και για την συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όπως τονίζει «έψαχναν αφορμή για να «κόψουν» το 300άρι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τηρούσε όλα τα μέτρα αλλά του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.