ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αυτές είναι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές – Ποιος νομός εκπέμπει SOS

Κορονοϊός: Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αναφέρθηκε στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας.
Κορονοϊός: Αυτές είναι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές – Ποιος νομός εκπέμπει SOS

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, αναφέρθηκε στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το επιδημιολογικό φορτίο των 14 τελευταίων ημερών, αυτές είναι οι: Πέλλα, Δράμα, Γρεβενά,  Θεσσαλονίκη, Πιερία, Φλώρινα, Ημαθία, Λάρισα, Κιλκίς, Ξάνθη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Καρδίτσα, Καβάλα, Τρίκαλα, Έβρος, Σέρρες και Ροδόπη.

Η σειρά έχει μεταβληθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε ειδικά στην Πιερία, όπου, όπως είπε: «Μας προβληματίζει γιατί το επιδημιολογικό φορτίο αντί να είναι σταθερό ή να μειώνεται όπως σε άλλες περιοχές, δυστυχώς αυξάνεται τα τελευταία 24ωρα.

Άρα θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η πιστή τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή, σε κάθε πόλη, κάθε χωριό, κάθε γωνιά της Πιερίας.

Κάτι που προφανώς ισχύει και για τους κατοίκους όλων των παραπάνω επιβαρυμένων περιοχών οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν και εκείνοι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην προκύψουν βέβαια δυσάρεστες εκπλήξεις».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πάμπλο Γκαρσία τριετίας και επίσημα!

Κρούσματα σήμερα: Η ενημέρωση της Δευτέρας (30/11)

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Αυτές είναι 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές – Ποιος νομός εκπέμπει SOS», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.