ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαγανάς: Άγριο ξύλο σε Βρετανό από ομοεθνείς του

Πολύ άσχημο περιστατικό σημειώθηκε στον Λαγανά, με ένα Βρετανό να φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από μία ομάδα συμπατριωτών του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχει βαθιά τραύματα στο κρανίο του και στο σώμα του, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς τις αισθήσεις του. Η κατάσταση του 33χρονου Βρετανού, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και είναι...
Λαγανάς: Άγριο ξύλο σε Βρετανό από ομοεθνείς του

Πολύ άσχημο περιστατικό σημειώθηκε στον Λαγανά, με ένα Βρετανό να φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από μία ομάδα συμπατριωτών του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχει βαθιά τραύματα στο κρανίο του και στο σώμα του, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς τις αισθήσεις του.

Η κατάσταση του 33χρονου Βρετανού, είναι ιδιαίτερα σοβαρή και είναι πολύ πιθανό να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Πάτρας ή αυτό των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το εποχιακό επίδομα – Ποιοι οι δικαιούχοι

Μέχρι στιγμής μάλιστα, δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο ξυλοκοπήθηκε ο Βρετανός, με την αστυνομία να έχει ήδη αρχίσει έρευνες προκειμένου να μάθει περισσότερα.

Συγκεκριμένα, αναζητά μάρτυρες και εξετάζει τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή του Λαγανά, που ίσως έχουν καταγράψει κάτι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαγανάς: Άγριο ξύλο σε Βρετανό από ομοεθνείς του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.