ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: «Τσουχτερό» πρόστιμο και αυτόφωρο σε ιδιοκτήτρια τσιπουράδικου

Πολύ ακριβά πλήρωσε τα τσίπουρα που σέρβιρε σε πελάτες στο κέντρο της Λαμίας η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου εν μέσω καραντίνας. Παρόλο που απ΄έξω το τσιπουράδικο να έδειχνε να είναι κλειστό, κάποιοι θαμώνες πίσω από τις κατεβασμένες κουρτίνες απολάμβαναν τους μεζέδες και τα τσίπουρα της ιδιοκτήτριας. Ωστόσο, εκτός από τους «σταθερούς πελάτες», το… μυστικό έμαθε και...
Λαμία: «Τσουχτερό» πρόστιμο και αυτόφωρο σε ιδιοκτήτρια τσιπουράδικου

Πολύ ακριβά πλήρωσε τα τσίπουρα που σέρβιρε σε πελάτες στο κέντρο της Λαμίας η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου εν μέσω καραντίνας.

Παρόλο που απ΄έξω το τσιπουράδικο να έδειχνε να είναι κλειστό, κάποιοι θαμώνες πίσω από τις κατεβασμένες κουρτίνες απολάμβαναν τους μεζέδες και τα τσίπουρα της ιδιοκτήτριας.

Ωστόσο, εκτός από τους «σταθερούς πελάτες», το… μυστικό έμαθε και η αστυνομία, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Παρασκευής να κάνει αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την ιδιοκτήτρια να μαγειρεύει στην κουζίνα και δυο θαμώνες να πίνουν τα…τσιπουράκια τους.

Έτσι, όπως προβλέπει ο νόμος, η ιδιοκτήτρια συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000€. Επίσης στους δυο θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: lamiareport

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας (pic)

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: «Τσουχτερό» πρόστιμο και αυτόφωρο σε ιδιοκτήτρια τσιπουράδικου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.