ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Νεκρός 46χρονος ποδηλάτης μετά από παράσυρση

Ο ποδηλάτης παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από διερχόμενο όχημα – Παραδόθηκε αργότερα ο οδηγός του οχήματος. Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 46χρονος ποδηλάτης, που κινούνταν στην περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε...
Λάρισα: Νεκρός 46χρονος ποδηλάτης μετά από παράσυρση

Ο ποδηλάτης παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από διερχόμενο όχημα – Παραδόθηκε αργότερα ο οδηγός του οχήματος.

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 46χρονος ποδηλάτης, που κινούνταν στην περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), παρασύρθηκε υπό άγνωστες συνθήκες από αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Δυστυχώς ο 46χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Κατά πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος, ενώ παραδόθηκε λίγο αργότερα στις αρχές.

Πηγή: Larissanet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πλιάτσικο στους εμβολιασμούς – Απάντηση από το Υπουργείο Υγείας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάρισα: Νεκρός 46χρονος ποδηλάτης μετά από παράσυρση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.